Ruimtes

Alle lessen worden gegeven in deze prachtige sfeervolle ruimtes in het centrum van Tegelen (winkelstraat)? (Parkeren 3 uur met parkeerschijf in de blauwe zone.

Zaal 1 (grote ruimte 60m2)

Deze ruimte is zeer geschikt voor yoga, pilates, meditatie, dans, coaching, mindfullness, lezingen, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Of aanverwante activiteiten. Bij een vergelijkbare activiteit als yoga is de ruimte geschikt voor maximaal 15 deelnemers. De ruimte oogt ook bij kleine groepen gezellig.

Aanwezig: Matjes, meditatie kussens, dekentjes, oogkussentjes, yoga riemen en blokken en pilates equipment en muziek.

Zaal 2 (Ruimte 40m2)

Deze ruimte is geschikt voor Pilates lessen op Pilates Apparatuur (Reformer Allegro, Exo-Chair, Arc, MOTR).

Zaal 3 (Ruimte 45m2)

Deze ruimte is geschikt voor yoga, yogaswing, pilates, coaching, mindfullness, lezingen, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Aanwezig: klein keukentje, spiegelmuur, matjes, meditatie kussens, dekentjes, oogkussentjes, yoga riemen en blokken en pilates equipment, muziek.

Ontvangstruimte

Deze ruime en sfeervolle ruimte waar je binnenkomt is zeer uitnodigend om voor of na je activiteit nog even wat te drinken. Er is genoeg zitplaats met een leuk ingerichte thee/koffie hoek. In deze ruimte kunt u ook uw informatiebrochures, visitekaartjes en folders neerleggen.

Heb je vragen over de ruimtes?

Of wil je beschikbaar zijn als invaller? Stuur ons je CV!