Ruimte huren

Ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte in het centrum van Tegelen (winkelstraat)? (Parkeren 3 uur met parkeerschijf in de blauwe zone.

We beschikken over drie ruimtes die je kunt huren per uur of per dagdeel.

Zaal 1 (grote ruimte 60m2)

Deze ruimte is zeer geschikt voor yoga, pilates, meditatie, dans, coaching, mindfullness, lezingen, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Of aanverwante activiteiten. Bij een vergelijkbare activiteit als yoga is de ruimte geschikt voor maximaal 15 deelnemers. De ruimte oogt ook bij kleine groepen gezellig.

Aanwezig: Matjes, meditatie kussens, dekentjes, oogkussentjes, yoga riemen en blokken en pilates equipment en muziek.

Zaal 2 (Ruimte 40m2)

Deze ruimte is geschikt voor Pilates lessen op Pilates Apparatuur (Reformer Allegro, Exo-Chair, Arc, MOTR).

Zaal 3 (Ruimte 45m2)

Deze ruimte is geschikt voor yoga, yogaswing, pilates, coaching, mindfullness, lezingen, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Aanwezig: klein keukentje, spiegelmuur, matjes, meditatie kussens, dekentjes, oogkussentjes, yoga riemen en blokken en pilates equipment, muziek.

Ontvangstruimte

Deze ruime en sfeervolle ruimte waar je binnenkomt is zeer uitnodigend om voor of na je activiteit nog even wat te drinken. Er is genoeg zitplaats met een leuk ingerichte thee/koffie hoek. In deze ruimte kunt u ook uw informatiebrochures, visitekaartjes en folders neerleggen.

Bij het huren van de ruimtes zit het gebruik van alle materialen, thee en theelichtjes inbegrepen. Toilet is aanwezig.

Parkeren kan met een parkeerschijf 3 uur in de blauwe zone. Er zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig en iets verder weg ook zonder parkeerschijf.

Tarieven

Prijzen zijn excl. BTW 21%

Ruimte Grootte Per uur Dagdeel Dag
Zaal 1 60m2 25,- 55,- 100,-
Zaal 2 40m2 25,- 50,- 90,-
Zaal 3 45m2 25,- 50,- 95,-

Dagdeel:

08.00-12.30

13.00-17:30

18:00-22:00

 

Bij alle opties geldt een in- en uitloop van maximaal 15 minuten. De prijs is bespreekbaar als er sprake van het opname van minimaal 10 uur per maand.

Heb je vragen over de ruimte of de beschikbaarheid?

Of wil je beschikbaar zijn als invaller? Stuur ons je CV!